orgel

Copenhagen International Organ Festival 2020

Den 4.-8. November 2020 afholdes Copenhagen International Organ Festival (CIOF) for fjerde gang

Festivalen åbnes i Konservatoriets Koncertsal den 5. november kl. 19.30 med en genindvielse af det store Marcussen-orgel, som netop har gennemgået en større renovering finansieret af J.O. Wroblewskis Fond.

CIOF 2020 byder på en bred vifte af arrangementer såsom morgenkoncerter med Vierne, masterclass, studiekoncert, fyraftenskoncerter med dagens transskription og dagens uropførelse, større aftenkoncerter med orglet i samspil samt Late Night Organ med orgel og crossover. Med omkring 20 koncerter i konservatoriets koncertsale og københavnske kirker udfolder DKDM’s egne undervisere og studerende samt en række prominente gæster orgelmusik i mange forskellige konstellationer.

Festivalen organiseres af Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) i samarbejde med Det Danske Orgelselskab, københavnske kirker, Orgelklubben og en række andre partnere og gennemføres med velvillig støtte fra Frobeniusfonden og DOKS/Gramex. Festivalen er også en markering af det dansk-tyske kultursamarbejdes venskabsår og Det Danske Orgelselskabs 50-års jubilæum.

Velkommen til CIOF – Copenhagen International Organ Festival 2020!

Sven-Ingvart Mikkelsen
Orgelprofessor ved DKDM

Hent programbog for Copenhagen International Organ Festival 2020