Cello og noder

Kunstnerisk udvikling

Læs om de aktuelle KUV-projekter i menuen til venstre

KUV-FORUM

KUV-FORUM er et forum, der samler, faciliterer og udvikler KUV-arbejdet på DKDM. I KUV-FORUM mødes arbejdsgrupper, der er samlet omkring fælles KUV-interesser. Her giver kolleger input og sparring til hinandens projekter, ideer og begreber afprøves, videooptagelser gennemgås, optagelser gennemlyttes, tekster læses – kort sagt: KUV-arbejde deles, udvikles og udfordres i fællesskab og på tværs af faggrupper. KUV-FORUM bestyres af lektor, ph.d. Anne Gry Haugland. 

I 2015-2016 arbejdede en gruppe bestående af professor Bine Bryndorf (orgel/kirkemusik), uddannelsesleder og adjunkt Søren Rastogi (klaver), professor Morten Zeuthen (cello) og Anne Gry Haugland med et fælles udviklingsprojekt med titlen "Musikeren i spejlkabinettet". Projektet samlede erfaringer og resultater fra tre KUV-projekter i en fælles refleksion over den viden, der genereres, når kunstnere undersøger deres egen indstuderingspraksis – herunder  hvordan selve undersøgelsen indvirker på selvsamme praksis. Resultaterne af gruppens arbejde blev samlet i artiklen "Musikeren i spejlkabinettet" (2017), som kan downloades her.

I  2017-2018 arbejder en gruppe bestående af adjunkt Eva Hess Thaysen (sang), docent Elisabeth Zeuthen Schneider (violin) og Anne Gry Haugland med projektet “Den lange lyd”. Projektet udforsker og formulerer fælles erfaringer mellem fagområderne sang og strygere, og udforsker hvorvidt erfaringer i højere grad kan overføres fra det ene fagområde til det andet.