Projektgruppen

Elisabeth Zeuthen Schneider

Kunstnerisk/pædagogisk ansvarlig for International Minifiddlers, DKDM.
Underviser i violin og kammermusik på DKDM.
Uddannet ved DKDM med videregående studier i USA. Har tidligere undervist på Musikhögskolan i Malmø og ved Nordjysk Musikkonservatorium. Har været ansat som solospiller i Det Kgl. Kapel og Radiosymfoniorkestret. Har omfattende koncertvirksomhed og har mange cd-indspilninger bag sig. Spiller også barokviolin og har været medvirkende til etableringen af Tidlig Musik-uddannelsen på DKDM. 

Elisabeth Zeuthen Schneider har været initiativtager og koordinator ved den årlige lørdagsskole for strygere. Desuden startede hun Talentudvikling for Strygere, nu Juniorstrygere. Fra 2012 er DKDMs Juniorstrygere overtaget af Elisabeth Schneiders kollega Alexandre Zapolski.

Ida Ben-Hamadou (cello)

Afsluttede sin kandidatuddannelse i cello ved Det kgl. Danske Musikkonservatorium i 2013. Ida deltog i det første Colourstrings Teachers Training Kursus i 2012 og har siden da udviklet en stor interesse for pædagogik. Ida har særligt beskæftiget sig med at kombinere Colourstringsmetoden med andre metoder for at skabe et sammenhængende forløb med et alsidigt teknisk og repertoiremæssigt indhold for små celloelever. Hun har været tilknyttet Minifiddlers projektgruppen siden 2012 og er sammen med Kasper Lykke Hedegaard i gang med at etablere et Minifiddlerorkester. Til daglig underviser Ida i cello på Den Lille Musikskole og på Vidarskolen i Gentofte, hvor hun har været med til at indføre Colourstringsmetoden i gruppe- og soloundervisningen.

 

Pauline Hogstrand (bratsch)

Studerer i øjeblikket sit sidste år på kandidatuddannelsen på DKDM for professor Tim Frederiksen, afsluttende sommeren 2016. Hun skiftede bekendtskab med Colourstringsmetoden under studierne, og har siden september 2014 startet op en bratschklasse under the International MiniFiddlers. Udenfor studierne er Pauline freelancemusiker i orkester, kammermusiker og bratschpædagog.

Kasper Lykke Hedegaard (violin)

 

Tog i 2012 sin bachelorgrad i violin fra DKDM. Han går nu på kandidatdelen som hørelærepædagog. Kasper er dybt interesseret i og dedikeret til pædagogik, og han er projektansvarlig, også for den højteknologiske afvikling af vores Distance Learning sessions. Kasper var også deltager i sommerens Internationale Colourstrings-kursus på Menuhin School.

Kontakt

Elisabeth Zeuthen Schneider: elisabeth.schneider@dkdm.dk
Kasper Lykke Hedegård: lykkekasper@hotmail.com

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Rosenørns Allé 22
1970 Frederiksberg
Tlf. 72267226