lokaler

Undervisnings- og øvelokaler

Konservatoriet har over 100 nyindrettede lokaler
Der findes mange forskellige undervisningslokaler på konservatoriet, og de er alle indrettet med flygler, AV og andre undervisningsfaciliteter. En stor del af lokalerne er standardundervisningslokaler. Her foregår undervisningen i hovedfag, bifagsklaver, teori, hørelære m.m. Akustikken i rummene kan justeres efter smag eller instrumenttype ved hjælp af gardiner og lydspredende paneler på væggene. Der er særlige undervisningslokaler for dirigenter, tonemestre, slagtøj, organister, komponister, tidlig musik, hørelære/musikteori, ensembleundervisning, pædagogisk undervisning, rytmisk musik etc.

Slagtøjsafdelingen er f.eks. placeret i stueplan og råder over to store studier og en lang række øvelokaler, der er særligt indrettet til formålet.

Konservatoriet råder over syv orgler, som husets kirkemusikstuderende kan benytte. De er placeret i to store orgelsale, i tilstødende øvelokaler og naturligvis i Konservatoriets Koncertsal. Derudover har konservatoriets orgelstuderende mulighed for øvning i Christiansborgs Slotskirke og Vartov Kirke.
Liste over DKDM's orgeldispositioner (pdf).

Hvert af husets øvelokaler er forsynet med enten flygel eller klaver. De studerende kan også benytte de fleste undervisningslokaler til øvning, når der ikke undervisning. Lokalerne kan reserveres af de studerende via Intranettets elektroniske bookingsystem. De studerende har med deres nøglekort adgang til konservatoriets undervisnings- og øvelokaler fra kl. 8.00-24.00 alle ugens syv dage.