MGK Talentcamp 2020

Kære alle der har interesse i MGK/Talentcampen i november på DKDM

Så er der nyt…..
…..Ja…
CAMPEN bli´r…
…Dog ONLINE…
…Men GRATIS…

Der er blevet tænkt mange tanker frem og tilbage vedrørende campen. Hvordan kan den gennemføres, hvad er deltagernes behov og ønsker osv. Vi er endt med, at vi gennemfører campen, men i et onlineformat. Vi håber og tror, at det er den bedste løsning for alle parter – og vi satser på jeres opbakning hertil.

Nedenfor kan I læse lidt om det foreløbige program, som er blevet beskåret en del, da det nu kun er 1 dag, nemlig lørdag 28. november.

Alle jer, der allerede er tilmeldt, er registrerede, og I behøver ikke at foretage jer mere lige nu. I vil få tilbagebetalt beløbet (hvis I har betalt).

Det er stadig muligt at tilmelde sig (der er begrænset antal pladser) indtil 11. oktober 2020. Tilmeld dig her

Skulle I have spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive til os på mailen Kirsten.juul@dkdm.dk eller ringe på tlf. 28407834.

Information vedrørende campens indhold

Tid: Lørdag d. 28. november 10:00-18:30
Sted: Online
Overnatning og forplejning: Vores tilbud om overnatning på Danhostel og forplejning på DKDM må vi desværre aflyse da konferencen nu er online
Online undervisning: Vi arbejder pt på at oprette 4 online ”stationer” rundt i landet hvorfra I kan modtage jeres undervisning. Mere info om dette følger naturligvis
Soloundervisning: Alle deltagere vil modtage soloundervisning via zoom. Vi tilrettelægger undervisningen som masterclasses i alle faggrupper, hvor alle altså kan overvære undervisningen og dermed få endnu mere ud af campen
Kammermusik: Det vil være muligt at spille kammermusik for en DKDM lærer også. Ønskes dette skal det anføres i tilmeldingen med alle navne, instrumenter og repertoire
STUNT optagelsesprøverne: Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde særskilte STUNT optagelsesprøver i år. Ønsker man at spille sit repertoire for en DKDM underviser skal dette ske i sin soloundervisning, hvor der jo er ”publikum” på, hvilket vil sige at de også hører feed-back.
Akkompagnatør: Ønskes akkompagnatører til jeres solotimer bedes I rette henvendelse til jeres MGK center/musikskole for at høre nærmere. Vi kan desværre ikke fra DKDM's side stille akkompagnatører til rådighed i år. 

Program lørdag 28. november 2020

Kl. 10:00 – 10:45: Velkomst og opvarmning
Kl. 11:00 – 13:00: Masterclasses i faggrupperne
Kl. 13:00 – 14:00: Frokostpause
Kl. 14:00 – 16:00: Masterclasses  i faggrupperne
Kl. 16:00 – 18:00: Kammermusik/Masterclasses i faggrupperne
Kl. 18:00 – 18:30: Tak for i dag og lille musikalsk indslag

Vi glæder os til at se jer – ONLINE!

Bedste hilsner og på vegne af DKDM,
Frederikke Nymann og Kirsten Juul Seidenfaden