Komposition

Pulsar-festivalen for ny musik og workshops med fremragende ensembler giver inspiration på internationalt niveau

”På DKDM kan jeg udvikle mig som komponist i et forum med mange tilbud. Her er der gode muligheder for at få opført sin musik og skabe kontakt til andre komponister, sangere og instrumentalister. Det er et godt sted at networke."

Pernille Louise Sejlund, komposition

Få inspiration fra flere lærere

Hovedfagsundervisningen fordeles typisk mellem to lærere, der i samarbejde med dig tilrettelægger undervisningen. I kompositionsundervisningen får du vejledning omkring arbejdet med dine egne værker.

Specialisering inden for dit område

På bachelorniveau kan du vælge at få undervisning i instrumentation, elektroakustik, klaver og teori. På kandidatuddannelsen kan du vælge mellem modulopbyggede specielle fag som musikteori, elektroakustik, instrumentation, musikproduktion mm. Formålet med undervisningen i de specielle fag er at du efter eget valg kan specialisere dig som komponist og samtidig forbedre dine erhvervskompetencer. Konservatoriet har specialiserede undervisere og gode faciliteter, der giver dig valgfrihed til at arbejde helt eller delvist med det elektroakustiske område i forbindelse med dit hovedfag. 

Seminarer, workshops og PULSAR

Kompositionsstudiet afholder ugentlige seminarer med deltagelse af konservatoriets egne lærere og nationale og internationale gæstelærere. Konservatoriets årlige PULSAR-festival for ny musik og workshops med danske og udenlandske ensembler er med til at skabe et attraktivt studiemiljø.