DKDM orkesterprøve

Kandidat

Konservatoriets kandidatuddannelser er 2-årige og udbyder undervisning i en lang række hovedfag

På kandidatuddannelsen kan du fordybe dig i dit instrument, og hovedfagsundervisningen er den centrale del af studiet, der giver dig kunstneriske og pædagogiske færdigheder på et højt niveau.

Undervisningen er ofte en kombination af soloundervisning, holdundervisning og projektarbejde, og du får mulighed for at deltage i en lang række masterclasses med internationale gæstelærere. Hertil kommer inputs på højeste niveau gennem DKDM's unikke internationale samarbejder om Distance Learning og Global Audition Training.

Som studerende skaber du en personlig profil gennem valgfrihed i uddannelsen, og det afsluttende kandidatprojekt giver dig mulighed for at formidle dit eget projekt. Studiet åbner mulighed for praktikforløb på det kunstneriske og pædagogiske arbejdsmarked, så du kan prøve dig selv af i en professionel sammenhæng allerede i løbet af dit studium.

Som kandidatstuderende på orkesterområdet vil du opleve fordelene ved konservatoriets tætte samarbejde med Copenhagen Phil, ligesom du hvert år vil deltage i de udfordrende Stunt-auditions for DR SymfoniOrkestret, hvor du får feedback på dit konkurrencerepertoire fra orkesterets erfarne musikere. Et stærkt udgangspunkt for din videre karriere. 

LÆS DIN STUDIEORDNING

Alle kandidatuddannelserne er defineret af en studieordning, som beskriver hvilken undervisning du modtager som studerende, og hvordan dine eksamensvilkår er. Det kan du læse mere om under studieordningerne.