Erlendis Quartet

Mandag den 13. november 2017

Debut Erlendis Quartet

Guitarkvartetten Erlendis Quartet debuterer fra DKDM's solistklasse 22. november 2017 kl. 19.30 i Konservatoriets Koncertsal

Erlendis Quartet blev dannet i 2013 på Ignacy Jan Paderewski Academy of Music i Poznań, Polen. Siden 2015 har de fire medlemmer studeret i solistklassen for ensembler på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Tim Frederiksen og Jesper Sivebæk.

Erlendis Quartet har vundet priser i flere internationale kammermusikkonkurrencer, deriblandt 1. pris og publikumspris i Aschaffenburg i Tyskland, 2. pris i Cremona i Italien og Bydgoszcz i Polen, specialpris i Orlando Competition i Holland og 1. pris i GFA International Chamber Music Competition i Fullerton, Californien.

Erlendis Quartet har fået undervisning af medlemmer af Artemis Quartet, Belcea Quartet, Den Danske Strygekvartet, Lafayette String Quartet, Faure Quartet og Berlin Piano Trio og er sponsoreret af virksomheden SAVAREZ, der producerer strenge. Erlendis betyder "ud over grænsen" på islandsk.

Erlendis Quartet vandt 1. prisen i den prestigefyldte P2's Kammermusikkonkurrence, som blev afholdt 1.-4. november 2017 i DR Koncerthuset.

Læs mere om Erlendis Quartet