Hendes Majestæt Dronning Mary bliver protektor for DKDM

Det varmer vores hjerter, og det er af stor betydning for institutionen.

I forbindelse med tronskiftet meddelte Kongehuset, at alle protektioner ville ophøre, og at der ville blive taget stilling til, hvilke af de 258 protektioner, der vil blive videreført. Nyheden om ændringerne er i dag blevet offentliggjort på Kongehusets hjemmeside, og vi er utrolig glade for at kunne oplyse, at DKDM er blandt de protektioner, der er videreført. Endvidere er det med stor stolthed, at vi kan oplyse, at Hendes Majestæt Dronning Mary er vores nye protektor.

Niels Rosing-Schow udtaler:

”Det er med stor glæde, at vi i dag har modtaget nyheden om, at Hendes Majestæt Dronning Mary ønsker at være protektor for DKDM. Vi er stolte over, at hun vil fortsætte traditionen fra H.M. Dronning Margrethe for kongeligt protektorat. Det varmer vores hjerter, og det er af stor betydning for institutionen. Vi ser meget frem til at modtage H.M. Dronning Mary på DKDM ved kommende festlige begivenheder.”

Udover DKDM vil H.M. Dronning Mary være protektor for en række organisationer for blandt andet særligt udsatte og sårbare samt inden for naturbevarelse, kultur og sundhed.

Læs mere om de kongelige protektioner på www.kongehuset.dk

Foto: Stine Heilmann